Broodje Kees met avocado

Broodje Kees met avocado

Bereidingswijze

Snij de ui in ringen, de avocado en tomaat in plakken. Meng de mayonaise met de ketchup. Was de rucola en snij de broodjes open. Besmeer boven- en onderkant van ieder broodje met saus en leg daarop rucola en Kees.
Besmeer de Kees met een beetje mosterd en leg daarop de tomaten, avocado en uienringen.

Ingrediënten

(4 personen)
– 4 volkoren bollen (zacht)
– ½ rode ui
– 1 avocado
– 1 tomaat
– rucola
– 2 eetlepels mayonaise light
– 2 eetlepels tomatenketchup
– 1 eetlepel mosterd
– 4 plakken Kees

Voedingswaarden

Energie: 349 kcal
Eiwit: 15 g
Koolhydraten: 20 g
– waarvan suikers: 5 g
Vet totaal: 21 g
– waarvan verzadigd: 4 g
Zout: 1 g
Natrium: 518 mg
Vezels: 6 g

Vergelijkbare recepten: